Wayne Rooney takker Old Trafford for støtten

Old Trafford rungede i de sidste 20 minutter af gårsdagens kamp. I dag takkede Wayne Rooney fansene for den fænomenale opbakning.

På sin officielle Facebook-side takker Wayne Rooney Manchester Uniteds hjemmebanepublikum for den fænomenale stemning, da nederlaget efterhånden blev til en realitet i går.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I slutningen af kampen på Old Trafford imod Liverpool gyngede det over 100 år gamle stadion til sangen “20 times, 20 times Man United. Playing football the Matt Busby way”.

– I går var det en af de værste dage jeg har haft i fodbold og det var en svær pille at sluge. Når det så er sagt, så var fansene helt fantastisk selv under de svære betingelser til sidst, så det vil jeg gerne takke dem for, lyder det fra Wayne Rooney, så håber at stemningen vil gentage sig på onsdag når holdet skal forsøge at komme tilbage fra et truende Champions League-exit.

– Vi bliver nødt til at komme videre, da vi har en stor kamp på onsdag. Hvis fansene kan gentage den atmosfære der var i søndags, så vil vi helt klart have en god chance for at komme videre. Igen, mange tak for jeres støtte.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mata undskylder for nederlag

Næste artikel

Howard bakker op om Moyes

ANNONCE