Welbeck: Jeg skal score mere

Danny Welbeck er klar over der skal flere mål på kontoen i næste sæson.

Danny Welbeck scorede blot to mål for United i den forgangne sæson. Ikke meget for en offensiv profil, der spillede 40 kampe for Ferguson i løbet af sæsonen. Faktisk scorede Welbeck flere mål for England end United i den afsluttede sæson.

Welbeck ved godt, at det skal forbedres i den kommende sæson, men mener alligevel han har udviklet sit spil i årets løb, ved at spille i andre positioner end den foretrukne helt i front.

– Generelt har jeg udviklet mit spil og er blevet mere stabil. Men jeg har spillet på kanterne, hvilket har forhindret mig lidt i at komme i positioner og få scoret. Jeg er dog glad for at hjælpe holdet, og det betyder ikke noget for mig om jeg er i angrebet eller på kanten. Uanset hvad, burde jeg have scoret mere i år.

– Jeg har spillet oppe foran for England, været afsted til turneringer og scoret mål der, så når jeg kommer til mulighederne, sætter jeg dem i nettet, siger Danny Welbeck.

I den afsluttede sæson blev det til mål mod Stoke i Premier League, og mod Real Madrid på Bernabeu i Champions League for Welbeck.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Marchisio stolt over United-rygte

Næste artikel

Whiteside hylder Evans

ANNONCE