Wenger: Sanchez er på vej nordpå

Arsenal-manager Arsene Wenger forklarede, at Alexis Sanchez ikke var i truppen til Arsenals kamp mod Crystal Palace, fordi han ‘er på vej nordpå’.

Jose Mourinho indikerede efter Manchester Uniteds sejr over Burnley, at Alexis Sanchez var meget tæt på at skifte til United. Arsenal spillede samtidig med United, og efter deres sejr blev Arsene Wenger naturligvis spurgt om situationen med chileneren.

Alexis Sanchez var ikke med i truppen mod Crystal Palace, og Wenger indikerede, at det skyldtes det tilsyneladende nært forestående skifte til United. 

– Jeg brugte ham ikke, fordi det er muligt, at han skifter til Manchester United. Man kan ikke køre nordpå og spille samtidig, siger Wenger ifølge Goal-journalisten Chris Wheatley på Twitter.

– For os er det ikke kun at miste en verdensklassespiller. Denne usikre periode skaber en underlig følelse i omklædningsrummet. Det er derfor, at det er svært med et transfervindue midt i sæsonen, siger Wenger, der dog ikke vil vurdere, om transferen er et spørgsmål om tid:

– Hvis du gerne vil spille på det, så kunne det ske.

Fotografen Craig Norwood, der normalt bliver hyret af United til at tage billeder af nye spillere, skrev på Twitter under kampen mod Burnley, at United håber på, at lægetjekket kommer til at ske indenfor 48 timer. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho var tilfreds med defensiven

Næste artikel

BBC: Sanchez og Mkhi bytter

Relaterede artikler
Total
0
Share