Winter stoppede Wise

Dennis Wise blev for alvor upopulær på Old Trafford efter han i lørdagens FA Cup finale spillede grovt spil, og det gik især ud over den blot 19-årige…

Dennis Wise blev for alvor upopulær på Old Trafford efter han i lørdagens FA Cup finale spillede grovt spil, og det gik især ud over den blot 19-årige Ronaldo, som på et tidspunkt blev overfaldet af den aggresive spillende manager fra Millwall.

Det fik dommer Jeff Winter til, at skride ind, og efter at Wise havde hevet fat i Ronaldos ansigt, så tog Winter konsekvensen og truede Wise med hans egen medicin.

“Der var lidt tumult mellem Dennis Wise og Ronaldo.
Antageligt hev Wise Ronaldo op fra græsset og nappede ham under armen. Det er et af Dennis´ tricks til, at få peppet stemningen op. Jeg sagde til Dennis, at hvis han fortsatte med det, så ville jeg gøre det samme mod ham – Lave en “Vinnie Jones” og nappe ham et smertefuldt sted – Det fik ham til at smile,” afslørede dommer Jeff Winter overfor The Sun idag.

Winter dømte forøvrigt sin allersidste kamp som dommer, og betegnede kampen som en succes. Det eneste gule kort han gav var – pudsigt nok – til den aggresive Wise.

For at se hvad det var Winter truede med, så tjek nedenstående billede:

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Leeds får Danny Pugh i bytte

Næste artikel

Ruud langer ud efter Wenger

ANNONCE