Woodward kan forstå Glazer-skepsis

United-direktør Ed Woodward har forståelse for kritisk syn på Glazer-familien, men mener de er bedre end mange andre klubejere.

Under David Gills regime som direktør i Manchester United var der for fansene ikke meget forståelse at hente, når de ytrede deres bekymring om Glazer-familiens ejermodel for klubben.

Gills afløser i direktørstolen, Ed Woodward, kan forstå den megen skepsis, men bakker som sin forgænger amerikanerne op.

– Jeg er sensitiv omkring den generelle frygt for klubbens fremtid under Glazer-familien. Jeg tror, vi skal bedre til at forklare, hvad det at have gæld helt præcist betyder, siger Woodward i et interview med fanzinet United We Stand.

– Jeg kan forstå fansenes bekymringer, men jeg tror Glazer-familien med tiden vil komme til at fremstå som langt bedre ejere, end nogen måske synes de er i øjeblikket. Især hvis de bliver sammenlignet med andre klubejere.

Woodward forventer at skulle arbejde tæt sammen med den amerikanske rigmandsfamilie mange år endnu.

– Min forventning er, at de vil være involveret i klubben i mange år fremover, lyder det fra den daglige chef på Old Trafford.

Glazer-familien overtog aktiemajoriteten i United i 2005.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Everton

Næste artikel

Januzaj og evigheden

ANNONCE