Woodward: Vi kender ikke til europæisk Superliga-plan

På dagens kald med investorer afviste klubbens direktør Ed Woodward at kende til planerne om en ny europæisk superliga.

For gud ved hvilken gang, så blussede nye historier i går op om hemmelige planer fra de største europæiske klubber om en fælles europæisk superliga.

Selvom Sky News hævder at Manchester United er en af hovedaktørerne bag, så slog klubbens direktør i dag fast at han ikke kender til disse planer.

Det skete på kaldet med klubbens investorer i forbindelse med offentliggørelsen af klubbens regnskab, hvor Conor Murphy fra Deutsche Bank spurgte ind til det:

– Jeg så historien i medierne og ved ærlig talt ikke hvor historien kommer fra, men der er ikke noget at sige fra vores side. Vi er engageret i en daglig dialog gennem min rolle i ECA (European club association, red.) og UEFA. Disse to snakker om potentielle ændringer i Champions League, som man har kunnet læse om. Det er de snakke vi er involveret i. Ikke i det andet, svarede Woodward.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Covid-19 sætter økonomi under pres - Glazer hæver fortsat udbytte

Næste artikel

Pandemi forlænger Chevrolet-aftale

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share