Xavi roser Ten Hag: Ikke et let job – men han gør det

Barcelonas træner Xavi roser Ten Hag forud Europa League-braget, hvor han siger, at det ikke er et let job, Ten Hag har fået, og er imponeret over hvordan han klarer det.

Xavi har måske prøvet noget af det samme. Overtaget en klub der var på vej i den gale retning. Derfor har Barcelona-manageren også stor respekt for det arbejde, som Ten Hag har udført i Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han er en fremragende træner. At ændre Manchester Uniteds situation er ikke et let job, men han gør det. Klubben og fansene er begejstrede.

Xavi pointerer også, at Ten Hags aggresive og angrebsfokuserede fokus er et pejlemærke for andre trænere med den filosofi.

– Han er en angribende træner, og det viser han næsten hver kamp. Han er en, man kan henvise til, for alle trænere der kan lide den slags fodbold.

Marcus Rashford har været flyvende, og nærmest intet står i vejen for, at han skulle kunne få bolden i nettet på Camp Nou. Det ved Xavi også godt, og kalder ham en af de farligste spillere i Europa.

– Rashford er en af de farligste angribere. Han er hurtig, god til at drible, god i en-mod-en og meget farlig i omstillinger.

– Vi skal passe på alle United-spillerne, men Rashford er med sikkerhed en af de farligste i Europa.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

1 kommentar
 1. Der er kæmpe stor forskel på de udfordringer Xavi står/stod med i La Liga kontra ETH i Premier League.

  Der er 3-4 rigtig stærke hold i Spanien som kæmper om titlen og Champions League pladserne, så er der en mindre sub top på 2-3 hold, resten er mere eller mindre fyld, og dermed er Barcelonas udfordring noget nemmere og det kan ses på stillingen.

  Premier League er en helt anden udfordring, jovist der er top 6 klubberne, men som altid er der andre hold der blander sig i sub toppen, bare se Brentford og Brighton ja og Fulham i år… styrke niveauet på holdene under top 6 er meget større end i Spanien og det gør i min optik ETHs udfordring både større og vanskeligere…

  Men det bliver godt nok spændende at se de to hold mod hinanden i aften, “de slumrende giganters kamp”

  United vinder 2-1
  Rashford 1, Bruno 1

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Vamos diablos - Optakt til Barcelona på Camp Nou

Næste artikel

Shaw om hård start på sæsonen: Vi var ikke i nærheden af hvor vi skulle være

ANNONCE