Yeovil-manager stolt af sit hold

Yeovil Towns manager Gary Johnson var stolt af hans mandskabs præstation efter 2-0-nederlaget til Manchester United, men erkendte, at klasseforskellen mellem de to hold viste sig til sidst.

Yeovil Town holdt stand i 64 minutter af FA Cup-opgøret mod Manchester United, men måtte i sidste ende se sig slået 2-0. På trods af nederlaget havde Yeovil-manager Gary Johnson kun rosende ord til overs for sine spillere.

– Vi ved, at de er et klassemandskab, og når man kigger på deres bænk, er der også spillere, som kan komme ind og gøre en forskel. I sidste ende var det det, der skete, siger Johnson ifølge BBC og fortsætter:

– Vi havde en chance, men det er et verdensklassemål fra en verdensklassespiller, der bragte dem foran. Man kan kun være stolt af drengene og klubben. Jeg synes, at vi kan gå hjem med stolthed fremfor skuffelse.

– Der var ikke 34 millioner pund eller 59 millioner pund imellem spillerne på dagen. Forhåbentlig vil det give spillerne selvtillid til ligaen, siger manageren.

Nu kan Yeovil vende opmærksomheden tilbage til League One, hvor de håber på at kunne spille sig væk fra den sidsteplads, som de lige nu ligger på. Næste opgave for Manchester United er et Premier League-opgør mod Southampton.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

To skader tvang Van Gaal til systemskifte

Næste artikel

Van Gaal godkender juleudbyttet

ANNONCE