Årlig liste fra Forbes: Ronaldo overhaler Messi som verdens bedst betalte fodboldspiller

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Årlig liste fra Forbes: Ronaldo overhaler Messi som verdens bedst betalte fodboldspiller

22 september, 2021 - 12:44
Det amerikanske erhvervsmagasin, Forbes, har netop udgivet sin årlige liste over de bedste betalte mandlige fodboldspillere i verdenen. Og her er der sket en udvikling i toppen af tabellen.

Cristiano Ronaldo ©Imago

125 millioner dollars – eller 91,63 millioner pund. Så meget tjener Cristiano Ronaldo angiveligt før skat i løbet af 2021/2022-sæsonen.

Denne sum betyder også, at Ronaldo indtager førstepladsen over bedst betalte fodboldspillere på kloden. Lionel Messi, som sidste år lå nummer et på listen, er trods et lukrativt skifte til Paris Saint-Germain dalet ned på andenpladsen på Forbes' liste.

Værd at bemærke er, at Ronaldo ikke tjener hele det førnævnte beløb i Manchester United. Den portugisiske verdensstjerne tjener 70 millioner dollars qua sin kontrakt med "De Røde Djævle", mens de resterende 55 millioner dollars ryger ind på bankbogen via. kommercielle aftaler.

Forbes skriver desuden, at Ronaldo er den første fodboldspiller – og holdsports-atlet – nogensinde til at runde en karriere-total på mere end en milliard dollars.

Du kan se hele Forbes' top 10 her, hvor Paul Pogba blandt andet ligger nummer otte med en årlig indtægt på 34 millioner dollars.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her