Neville tvivler på United-guld

Gary Neville har svært ved at se Manchester United erobre Premier League-trofæet i næste sæson.

Manchester United får svært ved at vinde ligaen næste år, medmindre man får tilgang af yderligere 2-3 klassespillere. 

Sådan lyder det fra den tidligere United-kaptajn Gary Neville, der i dag er tilknyttet Englands trænerstab og fungerer som ekspertkommentator på Sky Sports. 

– Medmindre de (United, red.) får 2-3 spillere ind, tror jeg ikke, det er realistisk, at de vinder ligaen i år, siger Neville i et tv-interview med Sky Sports. 

Han mener dog, at de detroniserede mestre har en chance, hvis de formår at kopiere Liverpools formmønster fra sidste sæson. 

Her endte Uniteds ærkerivaler på en andenplads, selvom truppen på papiret langt fra kunne måle sig med bl.a. Manchester City og Chelsea.

Ifølge Neville var det en fordel for Liverpool, at man ikke skulle tænke på Europa – præcis som det er tilfældet med United i den kommende sæson. 

– Der er et potentiale med det, Liverpool gjorde. Det faktum, at de havde friuger og kunne forberede sig perfekt fra lørdag til lørdag. Det vil være en stor fordel for United, hvis de kan få noget momentum, siger Neville, der samtidig peger på Uniteds offensiv som et stærkt våben. 

– I Chicharito, Rooney, van Persie og Welbeck har man de bedste angribere i ligaen. Så hvis de kan få styr på forsvaret og finde en løsning på midtbanen, potentielt ved at købe en klasse-midtbanespiller, og hvis de kan holde sig skadesfri, så har de en chance. Men jeg tror, at det bliver en kæmpe opgave for United at vinde ligaen i år. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: United byder på VM-argentiner

Næste artikel

6 på stribe for Louis van Gaal

ANNONCE