Avis: Rooney ud – Ronaldo ind

På en i forvejen uforglemmelig dag smider engelsk avis en transferbombe af de større. Wayne Rooney kan forlade Old Trafford for at blive afløst af Cristiano Ronaldo.

Efter næsten 27 år i spidsen for Manchester United lader Sir Alex Ferguson sig pensionere i en alder af 71 år, når sæsonens sidste kamp mod West Bromwich er et overstået kapitel.

Evertons David Moyes er storfavorit til at blive kåret som Fergusons afløser, og når det sker vil svingdøren på Old Trafford komme til at køre på fuld sving. Det skriver Daily Mail.

Avisen hævder at vide, at Wayne Rooney allerede for et par uger siden gik til Ferguson og bad om at blive sat til salg. Angiveligt træt af, at hans status ikke længere er lige så urørlig, som den tidligere har været i United.

Fergusons svar på forespørgslen var et rungende og utvetydigt nej, og selvom Rooney kan komme til at genoverveje sin situation med ansættelsen af Moyes, ligger et salg lige for. Især José Mourinho følger udviklingen med særlig interesse, da han gerne tager Rooney med sig, når han forventeligt udnævnes som ny Chelsea-manager efter sæsonen.

Som plaster på såret er United i fuld gang med at sikre sig Cristiano Ronaldo, mener Daily Mail. David Gill var tidligere på måneden i Madrid for at snakke med Ronaldos agent Jorge Mendes, og ifølge kilder føler United sig ganske sikre på, at det kan lykkes at bringe Ronaldo hjem til Old Trafford.

Forrige artikel

Fergusons afsked større end Thatchers død

Næste artikel

Fergie traf beslutning i marts

ANNONCE