Stuart Pearce: Vi kunne have vundet større

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Stuart Pearce: Vi kunne have vundet større

23 september, 2021 - 00:31
West Hams first-team coach, Stuart Pearce, mener at aftenens West Ham sejr kunne have været med mere end en enkelt.

Stuart Pearce ©Imago

Manchester United endte her til aften med et skuffende tidligt exit fra Carabao Cuppen, efter klubbens første nederlag til West Ham på eget græs siden 2007. Nederlaget lød på 1-0, men kunne ifølge Stuart Pearce, first-team coach i West Ham, sagtens have været større.

- Vi gjorde os fortjent til sejren i dag, og den kunne sagtens have været større, med de chancer vi havde i slutfasen, udtaler Pearce til whufc.com.

Sejren kommer, efter de to så sent som i weekenden tørnede sammen i Premier League, og hvor sejren endte i De Røde Djævles favør, og som West Ham, ifølge Pearce, havde noget at bevise fra.

- Vi var skuffede over, vi ikke fik noget med fra opgøret i weekenden. Vi følte vi spillede godt nok til i hvert fald et enkelt point, så måske havde vi noget at skulle ud og bevise fra den kamp.

Lodtrækningen til næste runde af Carabao Cuppen fandt sted umiddelbart efter kampen. Her blev West Ham 'belønnet' for deres sejr med et opgør mod Manchester City.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her