Holdet bag OT.dk: Mark Tolstrup Christensen

OldTrafford.dk rundede for nyligt 30.000 skrevne artikler. Det vil vi gerne markere med en ny artikelserie, hvor vi præsenterer det nuværende hold bag Danmarks største Manchester United-side, der siden 2003 har leveret daglig dækning af vores alles yndlingsklub. Hen over de næste par uger vil du derfor kunne læse, hvad der er af arbejdsopgaver som frivillig på OldTrafford.dk, og du vil kunne lære hvert enkelt ansigt bag det passionerede crew bedre at kende.

Navn: Mark Tolstrup Christensen
Alder: 24 år
Bopæl: Odense
Beskæftigelse: Studerer til journalist på Syddansk Universitet
Rolle hos OT.dk: Skribent
Har været hos OT.dk: Siden januar 2020

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hvorfor skriver du for OT.dk?
OT.dk har eksisteret, siden jeg selv blev United-fan. Det har altid været mit go-to site, og det er en KÆMPE fornøjelse nu selv at få lov til at bidrage med nyheder, blogs og podcast. Derudover går det også meget godt i spænd med mit studie.

Bedste oplevelse med OT.dk
Den er svær. Min første nyhed var en kanonfed oplevelse, selvom den omhandlede Romeros biluheld. Debuten i podcasten d. 22. januar var også helt speciel.

Hvornår og hvordan blev du United-fan?
I 02/03 sæsonen som 6-7-årig. Jeg fik en United-trøje af min far med Van Nistelrooy bagpå, hvilket uden tvivl gjorde udslaget. Skoletasken var ligeledes fyldt op med alt det merchandise, der kunne købes for penge. I den alder var det vigtigst at vise man havde et hold. I dag dyrker jeg selvsagt United på en anden og mere inkarneret måde, men der har aldrig nogensinde været andre hold for mig.

Hvad er din bedste oplevelse med United?
Min bedste oplevelse var da jeg for første gang fik oplevet United live på Old Trafford. Det var kæmpestort, og noget jeg havde sat næsen op efter i mange år, men aldrig fået gjort.

I forhold til kampmæssig betydning står CL-finalen i 2008 mod Chelsea meget klart for mig. Det var magisk.

Hvad er din værste oplevelse med United?
Den deler jeg nok med et par stykker. Da City tilbage i 11/12 nappede mesterskabet i sidste minut. Aldrig har jeg følt mig så tom og frustreret før. Ulideligt.

Hvem er din yndlingsspiller i United gennem tiden?
Wayne Rooney. Jeg elsker den mand. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set hans saksesparksmål mod City – får stadig gåsehud hver gang. Mit kæreste United-eje er en Rooney-trøje med nummer otte i en størrelse 10 år, som jeg har hængende herhjemme. Hans betydning var uvurderlig. Kan godt savne typer som ham i United og generelt i moderne fodbold.

Hvem er din yndlingsspiller på det nuværende hold?
Jeg kan rigtig godt lide akademispillere, der klarer cuttet og slår igennem på førsteholdet. Det vidner også ofte om en stor kærlighed til klubben, hvilket altid giver lidt ekstra. Rashford må derfor være min yndlingsspiller, men det er langt fra på samme ”favoritniveau”, som eksempelvis Rooney (selvom han ikke kom fra akademiet).

Hvor og hvordan følger du primært United, når de spiller?
Det er meget forskelligt, om det foregår på sofaen eller på pubben. Uden tvivl et par kampe på Old Trafford i næste sæson.

Hvordan får du stillet din United-sult her under Corona-tiden?
Det gør jeg ganske enkelt ikke. Jeg savner at se United spille som bare pokker. Heldigvis har jeg haft held med at opstøve en masse gamle kamp, interviews, diskussioner mv. på diverse kanaler, streamingtjenester, sites og Instagram-profiler. Det dulmer abstinenserne en smule.

 

Twitter: @mark_tolstrup

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Wan-Bissakas dagbog: Stolt af at kunne give tilbage

Næste artikel

Rob Dawson: United fortsat interesserede i Grealish trods hændelse

ANNONCE