Rob Dawson: United fortsat interesserede i Grealish trods hændelse

Jack Grealish var for nylig i overskrifterne af de forkerte årsager, da han forulempede lockdown-regler i England. Ifølge ESPN-korrespondent har denne hændelse dog ikke afledt Uniteds interesse.

Jack Grealish har ovenpå en forrygende sæson som kaptajn for Aston Villa været rygtet intenst til Manchester United på det seneste.

Diverse kilder har meldt at Solskjær har udset sig Grealish til midtbanen, ikke kun på grund af hans tekniske kvaliteter, men ligeledes hans attitude og lederegenskaber.

En del af at være professionel spiller i United er også at være en rollemodel uden for banen, og netop i denne henseende dummede Grealish sig for nyligt.

Grealish var involveret i et mindre biluheld blot få timer efter han selv havde postet en video på sociale medier, der opfordrede Aston Villas fans til at tage lockdown-kravene seriøst og blive hjemme.
Han havde angiveligt været til fest til langt ud på natten hos tidligere holdkammerat Ross McCormack.

Dette har fået medier i England til at så tvivl om hvorvidt han er egnet til at bære det ansvar der kræves i en klub som United, særligt fordi det ikke er første gang Grealish har været udstillet uheldigt i den britiske tabloid-presse.

Ifølge Rob Dawson fra ESPN står United dog fast i sin transfer-interesse. Grealish har vist den rette attitude på banen hvilket skulle være den udslagsgivende faktor.
Han har desuden officielt undskyldt for affæren i en video på sin Instagram-profil.

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Mark Tolstrup Christensen

Næste artikel

Johnsen om Maguire: Han har modbevist mig

ANNONCE