Ronaldo om Glazer-familien: De er ligeglade med klubben

I et interview med journalisten Piers Morgan anklager Cristiano Ronaldo Glazer-familien, der ejer Manchester United, for at være ligeglade med klubben.

Cristiano Ronaldo skyder med skarprettet kritik efter flere i Manchester United i et eksklusivt interview, han har foretaget med den engelske journalist Piers Morgan.

I interviewet, som Morgan bragte dele af på sociale medier søndag, beskylder Ronaldo blandt andet Glazer-familien, der ejer United for at være ligeglade med klubben.

– Ejerne af klubben er ligeglade med den, siger Ronaldo til Piers Morgan i det 90 minutter lange interview på TalkTv.

– Som du ved, er Manchester United en marketingsklub. [Ejerne] vil få deres penge fra markedsføring, men de er ligeglade med det sportslige.

Til spørgsmålet om, Ronaldo har talt med klubbens ejere før, svarer han:

– Aldrig. De har lagt styringen over på den administrerende direktør og sportsdirektøren.

Glazer-familien overtog Manchester United i 2005. Overtagelsen blev mødt med stor utilfredshed blandt fans. En utilfredshed, der kun er vokset sig større gennem årenes løb, fordi mange fans beskylder ejerfamilien for ikke at have investeret i klubben men i stedet kun trukket penge ud af den.

Siden Glazers overtog klubben har ejerne pålagt United en gæld på cirka fem milliarder kroner.

Ifølge Ronaldo bør United-fansene kende til sandheden om den klub, de holder med.

– [Fansene] bør vide, at vi spillere ønsker det bedste for klubben. Jeg ønsker det bedste for klubben. Det er derfor, jeg kom til Manchester United. Jeg elsker denne klub, siger Ronaldo, der fortsætter:

– Men der er nogle ting inde i klubben, der ikke hjælper Manchester United til at nå samme topniveau som Manchester City, Liverpool og endda Arsenal for eksempel.

Portugiseren fortæller, at han har svært ved at se United være med helt fremme i toppen i de kommende to til tre år.

Hele interviewet med Piers Morgan vil blive offentliggjort i to dele henholdsvis onsdag og torsdag klokken 21 dansk tid. Følg med på OldTrafford.dk, der vil holde dig opdateret.

Forrige artikel

Ronaldo langer ud efter Neville og Rooney

Næste artikel

Hvem skal afløse Ronaldo?

ANNONCE