15 United-spillere med deres landshold

Louis van Gaal må undvære 15 spillere til træning under landsholdspausen. Spanien, England, Holland, Belgien, Nordirland, Argentina, Skotland, Colombia og Ecuador har United-spillere i truppen.

Det bliver en noget stille uge for Manchester United på træningsanlægget ved Carrington. Louis van Gaal må undvære hele 15 spillere, der er på opgaver med deres respektive landshold.

David De Gea er igen med i den spanske landsholdstrup efter hans ‘Man of the Match’-indsats mod Everton. Målmanden skal konkurrere med Iker Casillas og Pepe Reina om en startplads i EM-Kvalen. Spanien møder Slovakiet og Luxembourg.

Wayne Rooney sad til gengæld over mod Everton på grund af hans meget omtalte røde kort mod West Ham. Den engelske anfører kommer til at spille sine eneste to kampe i oktober mod San Marino og Estland, såfremt han ikke bliver skadet eller udvist.

Antonio Valencia, der spillede 79 minutter mod Everton i skadede Ander Herreras fravær, er som altid med i Ecuadors landsholdstrup, der skal møde USA og El Salvador.

Med sit første mål for Manchester United i bagagen rejser Radamel Falcao hjem til Colombia, hvor Falcao og co. tager imod El Salvador, hvorefter de rejser til Canada.

Vi bliver i Sydamerika, hvor Manchester Uniteds argentinske duo Marcos Rojo og en brændvarm Angel Di Maria efter al sandsynlighed begge starter inde mod først Brasilien og dernæst Hong Kong.

Tilbage i den europæiske kvalifikation er en anden United-duo er med i Hollands trup. Robin van Persie og Daley Blind kan også forvente at få mange minutter på banen mod både Kazakhstan og Island.

En tredje duo, der repræsenterer deres landshold, er Marouane Fellaini og Adnan Januzaj, der begge er at finde hos Belgiens landshold. Kampe mod Andorra og Bosnien-Hercegovina venter dem.

Hjemme på de britiske øer er Darren Fletcher klar til at lede hans skotske landsmænd på banen mod Georgien og Polen.

Jonny Evans har været ankelskadet og ikke spillet for Manchester United, siden han udgik i første halvleg mod Leicester. På trods af det er han med i Nordirlands trup til kampe mod Færøerne og Grækenland.

Udover de 12 spillere, der repræsenterer deres landshold på seniorniveau, er Luke Shaw, Sam Johnstone og Mike Keane med det engelske U21-landshold.

 

Kilde: Manutd.com

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie: Van Gaals udrensning det rigtige

Næste artikel

Agent: Ronaldo slutter karrieren i Madrid

ANNONCE