Agent: Ronaldo slutter karrieren i Madrid

Cristiano Ronaldo vender ikke tilbage til Manchester United. Det slår hans agent, Jorge Mendes, nu fast.

Det bliver ikke til en gensyn mellem Manchester United og Cristiano Ronaldo, før portugiseren lægger støvlerne på hylden. 

Selvom Ronaldo selv har ytret ønske om at vende tilbage til Old Trafford, forsøger hans agent nu at mane rygterne til jorden en gang for alle. 

– Han er glad for at være i Real Madrid, og sådan har det altid været. Han kommer til at slå alle rekorder i Real Madrid, og han kommer til at slutte karrieren der, siger Jorge Mendes til den spanske radiostation Cadena Cope. 

Rygterne omkring et Ronaldo-skifte tilbage til United er taget til i løbet af de sidste par måneder. Louis van Gaal betegnede sågar tidligere på sæsonen et skifte som muligt. 

Men selvom de 20. dobbelte engelske mestre betyder meget for Ronaldo, bliver de to parter ikke genforenet, lyder det fra Jorge Mendes. 

– Manchester United vil altid have en plads i hans hjerte, for han tilbragte seks år der. Men han tænker kun på Real Madrid nu og vil blive der for altid. Folk ved, at det er umuligt at tage Cristiano fra Real Madrid, så det er ikke engang et opkald værd, siger Mendes. 

29-årige Ronaldo skiftede til Real Madrid fra United tilbage i 2009 for 80 mio. pund. Det gjorde ham på daværende tidspunkt til verdens dyreste spiller. 

Siden skiftet har offensivspilleren nettet 269 gange i 257 kampe for Champions League-vinderne. 

Jorge Mendes hjalp tidligere på sommeren Angel Di Maria, Radamel Falcao og Marcos Rojo med at skifte til United. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

15 United-spillere med deres landshold

Næste artikel

Di Maria hylder van Gaal

ANNONCE