18. dec.: Vind EM 92 bogen

I dag kan du vinde en nye bog om Danmarks EM 1992 triumf. Vi udlodder to bøger og du deltager også i konkurrencen om en signeret Anders Lindegaard trøje!

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål og du deltager i konkurrencen om dagens præmie. Hver dag du deltager får du et lod til lodtrækningen af Lindegaard-trøjen.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Gårsdagens vinder blev Mikkel Holmgaard Knudsen fra Holstebro.

Dagens præmie

Drømmeland

I Drømmeland går forfatterne bag kulissen på EM-triumfen og stiller skarpt på danskheden og de historier, vi fortæller om os selv og om EM-sejren. Gennem samtaler med en række af spillerne og andre markante personligheder punkterer forfatterne flere myter om det danskefodboldlandsholds triumftog i Sverige, men kommer også frem til nye, overraskende konklusioner. Drømmeland er et lille stykke Danmarkshistorie skrevet med fodboldbriller og samfundsfokus

Præmiersponsor: De to forfattere Sebastian Stanbury & Martin Davidsen.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbrev til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer)
Forrige artikel

Fergie: RvP er som Cantona

Næste artikel

Premier League åbner op for økonomikontrol

ANNONCE