400-kamps-jubilar: En perfekt dag

David de Gea rundede i dag en stor milepæl, da han nu har optrådt for Manchester United i 400 Premier League-kampe. At kunne krydre jubilæet med en sejr gjorde dagen perfekt, udtaler han.

Manchester Uniteds spanske målmand er efterhånden ved at gøre sig selv til en af de mest betydningsfulde målmænd i klubbens historie.

I dag spillede han sin kamp nummer 400 i Premier League for Manchester United. Han er den første ikke-britiske spiller til at opnå dette. Med 0-2 resultatet udlignede han samtidig Peter Schmeichels rekord for flest clean sheets i klubbens historie, som er 178.

David de Gea hæfter sig ikke så meget ved jubilæet, da sejren var det vigtige i dag.

– I dag handlede det ikke om de 400 kampe. I dag handlede det om at vinde. Men vi vandt kampen og med de 400 kampe for mit vedkommende, var det en perfekt dag, udtaler han.

Jubilaren fortæller dog, at det var en særlig kamp at runde milepælen i.

– Atmosfæren her med fansene var fantastisk. Det var en speciel sejr, så jeg er virkelig glad, siger han.

Med et rent bur i dag er David de Gea og resten af holdet nu oppe på ni clean sheets i Premier League i denne sæson.

Hvor rangerer David de Gea over de største United-målmænd gennem tiden? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

4 kommentarer
 1. Kun Schmeichel og Van Der Sar har været bedre af dem jeg husker, de spillede jo så nok også på bedre hold.

  1. Jens

   Schmeichel er nok den bedste keeper nogensinde i United måske også i verden og ja han spillede også på et af de bedste hold under Fergusons æra.

   Van der Saar er også i mine øjne den næstbedste lige foran De Gea.

   De Gea har stået flest sæsoner af de tre, men har snart rekorden for flest cleen sheets, mangler vist en eller to for at have rekorden alene og det skal jo komme med dem form holdet er i lige nu.

   Men stærke på hver deres måde…

   GGMU

 2. Det er jo altid lidt svært at sammenligne de forskellige målmænd gennem tiden, da de spillede på forskellige hold og havde forskellige styrker af forsvar foran sig..🙂
  Men the big dane har altid været i en klasse for sig, og været den bedste i mine øjne..

  Van der sar spillede med den tids allerbedste forsvar foran sig, og stod på et rigtig stabilt og højt niveau og var for os, en fantastisk sidste skanse til at fuldende et at bedste forsvar, der nogensinde har været i PL..🙂

  De gea har stået på forskellige hold, som virkelig har skulle kæmpe for at finde frem til det DNA, som Ferguson om nogen havde skabt igennem to årtier..
  Men De gea har den grad formået, at levere toppræstationer på aller højeste med redninger i verdens klasse, han er vel en af de aller hurtigst reagegerende inde på stregen, men han har virkelig haft sinde problemer ude i feltet..🙂
  Så rækkefølge hedder os.. 1. Peter S
  2. Van de sar
  3. De gea

  1. Martin

   Helt enig i din fine analyse….der har godt nok også været nogle gevaldige svipsere ind imellem….hvem husker ikke Fabian Barthez og Mark Bosnich som ganske enkelt ikke var gode nok til Manchester United.

   GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Turen går til Manchester - Episode 2 - Rejsepodcast i samarbejde med LA Travel

Næste artikel

Sange om tragedier påtales af begge klubber

ANNONCE