Roy Keane tror stadig på United som titelkandidater

Selvom de har spillet to kampe mere, er Manchester United nu kun fem points bag Arsenal, som ligger nummer et i Premier League. Og spørger du Roy Keane, er United stadig seriøse titelkandidater.

Erik ten Hag og Manchester United sikrede tre points, da holdet søndag slog Leeds 2-0 på Elland Road. Dagen før sejren kunne klubben også med glæde se rivalerne fra arsenal tabe points, da de hjemme spillede 1-1 med Brentford.

Og selvom de har spillet to kampe mere, er United nu kun fem points bag Arsenal. Men med kampe i både ligaen og Europa League mener United-legenden Gary Neville ikke, at hans tidligere klub skal ses som titelkandidater. Han tidligere holdkammerat Roy Keane har dog en anderledes holdning til sagen.

– Det er klart, at Arsenal og City er foran dem, men hvad de skal gøre, hvis nogen af ​​holdene over dem taber points, er at være klar til at slå til. De vandt i dag, og de skal holde presset på City og Arsenal, fortæller Roy Keane efter sejren mod Leeds søndag.

– I betragtning af den måde, de startede sæsonen på – med deres katastrofale start mod Brighton og Brentford – til at være, hvor de er nu, vil jeg sige, at de har en stor chance, forklarer den tidligere United-spiller.

Roy Keane ser altså stadig United som en klar titelkandidat. Han mener især, at hans tidligere klub skal være klar, hvis City og Arsenal skulle gå hen og smide flere points.

– Men Manchester United – spillerne, manageren og fansene – er nødt til at se på tabellen, og hvis City mister points, som de har gjort, og Arsenal fortsætter deres svære form, skal de være klar til at slå til, for en sikkerheds skyld, lyder det afslutningsvist fra Keane.

2 kommentarer
 1. Jamen det er vi helt bestemt, der er mange point og spille om i nu, så ja vi er titelkanditer, tænk at man kan sidde og sige sådan allerede..🙂🤩
  Hvad ETH har gjort ved denne trup er jo fuldstændig ubeskriveligt stort, han har virkelig formået at, få skabt et sammenhold og en tro på at hans projekt er det rigtige, de viser en fightervilje, vindermentalitet og gejst som vi ikke har set flere år..💪🙂 det kan ihvertfald godt gå hen, og blive en rigtig spændende afslutning på sæsonen..🤩
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Hmm gode gamle “Keano” har da en pointe, men jeg tror desværre ikke det kan lade sig gøre i år.

  Selvfølgelig skal vi være klar til at bide til bollen, men vi har ikke den afgørende slagkraft i angrebet….endnu, javist vi har Rashford men vi mangler helt sikkert noget mere krudt oppe foran.

  Det vil være en sensation næsten på linje med Leicesters mesterskab hvis United overhaler City og Arsenal med små 15 runder igen, vi et potentielt 11 point bag The Gunners samt en meget dårligere målscorer, det er altså 4 kampe Arsenal skal tabe, mens vi vinder 15 i streg, det er ikke realistisk.

  Tror desværre snydepelsene fra City løber med titlen igen, men kan vi vriste 2.pladsen fra Arsenal så vi evt håbe at City bliver frataget titlen og nedrykker.. men det er ikke sådan jeg vil se United tilbage på toppen.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sange om tragedier påtales af begge klubber

Næste artikel

MEN: To Glazer-brødre overvejer at købe familien ud

ANNONCE