Akademi: United deltager i EFL Trophy for første gang

Manchester United stiller I 2019/20-sæsonen med et hold i EFL Trophy. Det er første gang i turneringens historie, at klubben deltager.

EFL Trophy bliver i den kommende sæson med deltagelse af Manchester United for første gang. Det fortæller klubben selv på dens website.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Turneringen, der måske ikke er blandt de mest kendte i Danmark, er et forsøg på at kombinere ungdoms- og seniorfodbold. Der er således 16 inviterede akademihold med, og de bliver matchet med hold fra League 1 og League 2. Den udfordring ser akademichef, Nicky Butt, frem til.

– Turneringen giver os en række erfaringer, og den vil give os en ideel platform til udviklingen af vores egne talenter. Vi forsøger altid at være innovative i vores søgen efter de bedste udviklingsmuligheder for vores unge spillere, og muligheden for at møde seniormodstand vil komme dem til gode, fortæller han til manutd.com.

Lodtrækningen til EFL Trophy er i juli, hvor Uniteds U21-hold vil blive matchet i en gruppe med tre seniorhold. Der vil være 16 grupper, der alle er bygget på den måde, og de to bedste fra hver gruppe går videre i turneringen. Knockout-fasen ender i en Nord-Syd-finale på Wembley.

Der gælder et par specielle regler i netop denne turnering, som er væsentlige. De inviterede hold, såsom Manchester United, spiller alle kampe på udebane.

En sejr giver tre point, og et nederlag giver nul point som normalt. Hvis en kamp ender uafgjort får hvert hold som udgangspunkt et point, men der vil også være en straffesparkskonkurrence, som kan give endnu et point til det vindende hold.

EFL Trophy starter i september, og sidste sæsons vinderhold blev Portsmouth, der slog Sunderland i finalen.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sky: Juventus og United forhandler i London om Pogba

Næste artikel

Pogba: Jeg er klar til ny udfordring andetsteds

Relaterede artikler
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share