Højlund: Jeg ved, at det kommer

Rasmus Højlund har forud for dagens Premier League-kamp, imod Luton Town, udtalt sig til Sky Sports.

Rasmus Højlund har allerede nu vundet mange United-fans’ hjerter med hans ærgerrig tilgang og glødende passion for klubben. Og på trods af at danskeren allerede har lavet fem mål i Champions League og dermed er delt topscorer i turneringen sammen med Alvaro Morata, så har han endnu ikke formået at score i Premier League.

Egentlig er det blevet til en enkelt kasse, men denne blev annulleret, da bolden desværre blev dømt ude af spil, inden Rashford spillede en bold ind til Højlund. Højlund har dermed også kommenteret på, at han endnu ikke har scoret i Premier League:

– Håbet er, at det bliver godt, og jeg ved, at det kommer, så jeg venter. Jeg føler mig ikke presset, jeg prøver bare at fokusere på mit spil og prøve at score mål. Jeg har ikke haft de samme chancer i Premier League, som jeg har haft i Champions League.

Den aktuelle Champions League-topscorer kommenterede også på det annullerede mål:

– Jeg føler stadig, at jeg er blevet lidt snydt for mit mål mod Brighton (der blev annulleret af VAR). Jeg så Newcastle-kampen (mod Arsenal), hvor det næsten var den samme situation.

Rasmus Højlund starter på toppen imod Luton klokken 16.00. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

 

Forrige artikel

Startopstillingen: Højlund sætter jagten ind på sit første Premier League-mål

Næste artikel

Ten Hag: Wan-Bissaka er syg

ANNONCE