Angel di Maria ønsker forbedring

Selvom spillet ikke har flydt hverken for United eller Di Maria selv, så har argentineren lavet otte assists kun overgået af Chelseas Cesc Fabregas i Premier League.

Sæsonen startede lovende, og han blev månedens spiller i United i september måned, men siden da har det været præstationer af mere svingende karakter. Den dyreste spiller i Manchester Uniteds historie erkender, at han skal forbedre sig. 

– Der har været nogle kampe, hvor tingene ikke har fungeret, som jeg gerne ville. Jeg tror, det er en del af det at vænne sig til den engelske liga, udtaler Di Maria til MUTV.

– Jeg kom godt i gang, men det kan godt være, jeg fik forventingerne til at blive for høje, og folk troede måske, at jeg bare ville fortsætte på samme måde. Sådan er fodbold, der er op og nedture. Jeg har skullet tilpasse mig alle de lande, jeg har spillet i. Jeg skal bare blive ved at arbejde hårdt og gøre det så godt, som jeg kan.

Manchester Uniteds nye 7’er er formentlig med, når Manchester United senere i dag tager imod Sunderland i Premier League.
 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Gaal: Angriberne har svigtet

Næste artikel

4-3-3 mod Sunderland?

Relaterede artikler
Total
0
Share