Athletic: United dropper Arnautovic efter kritiske fanbreve

Ifølge The Athletic har Manchester United droppet jagten på Marko Arnautovic.

Søndag aften bød Manchester United forgæves på Bolognas Marko Arnautovic, og ifølge The Athletic har man droppet at forfølge østrigeren yderligere.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge mediet har Manchester United modtaget adskillige fanbreve, som så sig kritisk overfor jagten på Arnautovic, hvor kritikken gik på hans niveau, alder og tidligere racismehistorik.

The Athletic fastslår, at nordmakedonske Michael Damevski var en af dem, der sendte fanbreve kritiske overfor Arnautovic’ racistiske handlinger, og det forlyder sig, at Damevskis bekymringer var noteret i Manchester United-ledelsen.

Marko Arnautovic har to gange været i vælten for at udtrykke sig racistisk. Begge gange har han overfuset spillere, først i 2009, da han spillede for Twente, og senest ved EM 2020 i en kamp for Østrig mod Nordmakedonien.

Erik ten Hag leder stadig efter en angriber eller to, men efter at blevet overhalet af RB Leipzig i jagten på Benjamin Sesko og man har droppet Arnautovic, er det endnu uvist, hvem man skal hente til frontkæden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

5-1 sejr til United over FC Halifax Town bag lukkede døre

Næste artikel

ESPN: United er interesserede i hollandsk kantspiller

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
1
Share