Avis: Chelsea har forhørt sig om Maguire

Chelsea har mistet flere forsvarsprofiler i dette transfervindue og er i øjeblikket særligt på jagt efter spillere til det centrale forsvar. Harry Maguire kunne være en løsning for London-klubben.

Det er Daily Mail, der fredag skriver, at Chelsea har sendt en forespørgsel til Manchester United om Harry Maguire. Chelsea er på jagt efter en central forsvarsspiller og har hidtil været fokuseret på, at hente Wesley Fofana fra Leicester City. Den plan er ikke fremskredet, som man ønsker i Chelsea og derfor kigger man nu på den 29-årige Manchester United-kaptajn som en mulighed.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I løbet af ugen har Manchester Evening News skrevet, at Maguire sandsynligvis bliver bænket mod Liverpool FC, hvilket er med til at puste til rygterne om Maguires fremtid på Old Trafford. Daily Mail skriver, at klubberne i forvejen er i dialog om en låneaftale af den amerikanske landsholdsspiller Christian Pulisic, som i så fald vil kunne indgå i en eventuel handel.

Avisen skriver, at Chelseas manager Thomas Tuchel er positiv, mens Erik ten Hag tager en beslutning i løbet af weekenden om Maguire.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
37
Shares
Forrige artikel

Officielt: Casemiro er rød

Næste artikel

Romano: Antony presser på for United-skifte

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
37
Share