Avis: Hummels har lovet Fergie at komme til United

Skulle Mats Hummels vælge at rejse udenlands, ville det blive til Manchester United. Det skulle forsvarsspilleren have lovet Sir Alex Ferguson i en fortrolig samtale for år tilbage.

Som vi kunne skrive i går, er Borussia Dortmunds anfører og verdensmester, Mats Hummel, usikker på sin fremtid i den tyske traditionsklub. Derfor har han været koblet sammen med flere klubber.

Stærkest på rygtebørsen står dog Manchester United. Og noget kunne tyde på, at der er gode muligheder for et sommerskifte til “de røde djævle” for 26-årige Hummels, som sidste sommer vandt VM med Tyskland.

I hvert fald melder flere tyske kilder nu ifølge Daily Mail, at forsvarsspilleren i en fortrolig samtale for år tilbage skulle have lovet Sir Alex Ferguson, at han ville komme til United, såfremt han valgte at søge udenlands.

Siden sin ankomst til Dortmund i 2007 har Hummels spillet i alt 240 kampe for den tyske storklub og scoret 21 mål. Siden er det blevet til fem titler med de gulblusede, heriblandt to tyske mesterskaber.

Forrige artikel

Manchester United slutter på 4. pladsen

Næste artikel

Hummels: United-løfte er fiktion

ANNONCE