Avis: United holdt møde med van Gaal

Repræsentanter fra Manchester United har i løbet af de sidste par dage holdt et hemmeligt møde med Hollands landstræner, Louis van Gaal. Det skriver The Mirror.

Manchester United har blikket rettet mod Holland og Louis van Gaal, hvis man vælger at skille sig af med David Moyes. 

Det skriver The Mirror, der erfarer, at repræsentanter fra United, heriblandt en fra Glazer-familien, har holdt et møde med van Gaal et hemmeligt sted i Europa i løbet af de sidste 48 timer. 

Den 62-årige hollænder er flere gange blevet sat i forbindelse med managersædet på Old Trafford de seneste par måneder. Det sker efter en katastrofal sæson for Manchester United, der har haft det usædvanligt svært under den nye manager, David Moyes. 

Ifølge The Mirror har van Gaal udtrykt interesse i at skifte til United, når hans kontrakt med det hollandske landshold udløber efter VM-slutrunden. 

Van Gaal slog tidligere i år fast, at han meget gerne vil til England, da han endnu ikke har stået i spidsen for et Premier League-hold. Også Tottenham menes at være lune på den tidligere FC Bayern og Barcelona-manager. 

Manchester United afviser over for avisen, at man har holdt møde med Louis van Gaal. 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sir Bobby har store Mata-forventninger

Næste artikel

Koke skal ingen steder

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share