Bailly takker Mourinho for at hente ham til United

Eric Bailly har som en af de første Manchester United-spillere brudt tavsheden, efter at Jose Mourinho blev fyret tirsdag. I et opslag på de sociale medier takker han portugiseren for at give ham tilliden på Old Trafford.

– Hvad end de måske siger, vil jeg altid være taknemmelig overfor den person, som gav mig chancen for at få debut på Old Trafford. Tak for alt, hvad du har lært mig. Held og lykke, coach. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sådan skriver Manchester Uniteds Eric Bailly på sine sociale medier onsdag aften, efter at Jose Mourinho blev fyret i går. Dermed er han den næstførste spiller i truppen, der kommer med en offentlig udmelding. 

Minutter før ham skrev Jesse Lingard, “tak for minderne og visdommen” på sin Instagram-profil. 

Ligesom tilfældet var med flere andre Manchester United-spillere, endte forholdet mellem Eric Bailly og Jose Mourinho med at være en anelse forunderligt; Den centrale forsvarspiller gik fra en af managerens favoritter i sin første sæson, til tredje-fjerdevalg i den igangværende. Det afholdt imidlertid ikke ivorianeren fra at takke pænt af. 

Jose Mourinho er også tidligere i dag kommet med en meget respektfuld udmelding om sin nu forhenværende klub. Den kan du læse her. 

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Jeg har en fremtid uden Manchester United

Næste artikel

20. dec.: Forsvarsspillernes svar på en Rolls Royce

ANNONCE