Mourinho: Jeg har en fremtid uden Manchester United

– Manchester United har en fremtid uden mig, og jeg har en fremtid uden Manchester United, sådan siger klubbens nu tidligere manager, José Mourinho, som ikke ønsker at udtale sig yderligere om bruddet med klubben.

Hvis man havde troet, at José Mourinho ville være bitter og lange ud efter klubben, som i går kvitterede med en fyreseddel som tidlig julegave, så tager man fejl.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I hvert fald, har Mourinho indtil videre ytret ønske om ikke at udtale sig om grunden til bruddet med Manchester United. 

– Gary, du kender mig, siger Mourinho henvendt til Skysports udsendte journalist, da denne forsøger, at få den portugisiske manager til at udtale sig om den fyring, som har fyldt det meste af fodboldengland det sidste døgn.

– Og jeg ændrer mig ikke. Hvad jeg gjorde, da jeg forlod Chelsea, er det samme, som jeg har tænkt mig at gøre nu. Jeg holder fast i de gode ting, og jeg udtaler mig ikke om, hvad der skete i klubben, fortsætter Mourinho.

– Vi kunne tale om så mange gode ting, vi kunne også tale om nogle knap så gode ting, men det er ikke mig. Det er slut. Manchester United har en fremtid uden mig, og jeg har en fremtid uden Manchester United. 

Hvad fremtiden bringer for José Mourinho ønsker han ikke at kommentere på. Han beder pressen om respekt for sit privatliv, indtil han vender tilbage til fodbold og kunne dog afsløre, at resten af dagen for hans vedkommende stod på en gåtur og lidt juleshopping.  

 

 

 

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Jeg er stolt over at have været United-manager

Næste artikel

Bailly takker Mourinho for at hente ham til United

ANNONCE