Barca-fans strømmer til Old Trafford

Selv om der ikke har været kamp på Old Trafford i denne uge, har der været usædvanlig travlt på Old Trafford.

I går aftes var der storkamp i Champions League i Manchester. Men for engang skyld var det ikke Old Trafford, som lagde græstæppe til opgøret. Kampen stod på Etihad Stadium mellem City og Barcelona.

Inden kampen havde City-manager Pellegrini været ude og snakke om hvem der var størst i Manchester, og havde tilsyneladende glemt at se mere end fem måneder tilbage. Men mange Barcelona-fans ved godt hvad god fodbold, traditioner, historie og legender er. De har nemlig valfartet til Old Trafford de seneste dage.

Tilstrømning af Barcelona-fans var tilmed så stor, at der verserede rygter på Twitter, at alle rundvisninger var udsolgte, og der dermed ingen ledige pladser var til dem, der ønskede at beskue de regerende engelske mesters stadion. Dette rygte blev dog manet til jorden af klubben.

– Så snart vi så lodtrækningen, ville vi gerne komme forbi her. Manchester United er en stor klub med en fantastisk historie, ligesom Barcelona, så vi ville se dette fantastiske stadion. Vi har virkelig nydt Manchester, det er en dejlig by, men vi kunne ikke komme her, uden at besøge Old Trafford og the Football Museum, siger Luka Melansek, der er en del af Barcas slovenske fanklub.

De mange spanske fans besøg på Old Trafford har også givet travlhed til dem, som ønsker at tjene lidt penge på salg af halstørklæder og andet merchandise. Så selv om United ikke er i aktion i denne uge, har der været masser af salg og aktivitet foran Old Trafford.

– Der har været mget travlt. Der har været mange forbi her og taget rundvisningen, og det virker fornuftigt når de nu er her. Vi har lavet en god handel, det er altid rart når nogle af de store drenge kigger forbi byen, siger John Valentine, som sælger half-and-half scarves foran Old Trafford i følge Manchester Evening News.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Nistelrooy: Køb Cavani eller Falcao

Næste artikel

Pulis går efter sejren

Relaterede artikler
Total
0
Share