Barton: Fergie var en elendig træner

Joey Barton er kommet med en hård kritik mod Sir Alex Ferguson og hans træneregenskaber.

– Vi værdsætter managers og ikke trænere i dette land. Jeg ønsker ikke at være respektløs overfor Sir Alex Ferguson, men han kunne ikke stå for gennemførslen af en træningsseance om det så galdt hans liv, sådan sagde Joey Barton da han torsdag talte på en konference for ledere indenfor fodbold.

Den noget opsigtsvækkende kritik af Sir Alex Ferguson skal dog ikke tages for tungt. Dels da den kommer fra en mand som Barton, og dels fordi Ferguson aldrig var træner i United, han var manager.

Bartons kritik går primært på det engelske landshold, og han beskylder trænerne i klubberne for simpelthen at være elendige. Og netop landsholdet har 31-årige Barton ikke de store tanker om.

– De er elendige for tiden. Vi har intet vundet. Vi har ikke nogen gode spillere, men det bliver vi konstant bildt ind, sagde Barton. Han rettede undervejs i sin tale en hård kritik af FA og ledende personer herfra, da han ikke mener de gør nok for at udvikle spillere og fodbolden i England.

Joey Barton er efter en sæson på lån hos Marseille, atter tilbage i engelsk fodbold, hvor han tørner ud for Q.P.R. i the Championship.

Forrige artikel

Smalling drømmer om Brasilien

Næste artikel

Norsk keeper på prøve i United

ANNONCE