Barton: Hold kæft, Yorke!

Dwight Yorke bør tænke sig gevaldigt om, hvis han fremover overvejer at udtale sig negativt om Joey Barton. Sådan lyder de advarende ord nu fra den 29-…

Dwight Yorke bør tænke sig gevaldigt om, hvis han fremover overvejer at udtale sig negativt om Joey Barton.

Sådan lyder de advarende ord nu fra den 29-årige englænder, der skiftede fra Newcastle til Queens Park Rangers efter at have gjort sig uvenner med Alan Pardew.

Bartons vrede er et resultat af, at Yorke i forbindelse med weekendens 2-2-opgør mellem Newcastle og Tottenham sagde, at The Magpies ser ud til at klare sig bedre uden den kontroversielle midtbanespiller.

”Hvis Dwight Yorke bliver ved med at bruge mit navn i forbindelse med noget negativt, kan jeg meget vel blive nødt til at sætte spørgsmålstegn ved hans evner som mand og far,” skriver Barton på sin Twitter-profil.

Og Barton, der før har været i vælten for sin ærlighed på det sociale medie, opfordrer samtidig sine tilhængere til at holde øje med den tidligere United-spiller.

”Hold mig underrettet, hvis Yorke pipper. Er han på Twitter? Det håber jeg,” skriver Barton.

Joey Bartons karriere har flere gange været i fare for at ryge i vasken på grund af kontroverser, der intet har med fodbold at gøre.

Således har han blandt andet afsonet en 60 dages fængselsdom efter at have overfaldet en ung mand ved en McDonald’s-restaurant, ligesom han kom på den sorte liste hos Manchester City, efter at havde stukket en tændt cigar i øjet på en holdkammerat under en julefrokost.

Forrige artikel

Startopstillingen i Rumænien

Næste artikel

The Honeymoon is over

ANNONCE