Boris Johnson åbner for fans til oktober

Siden coronanedlukningen har engelske fodboldfans hungret efter at komme tilbage på stadion, og fra oktober ser det ud til at ske. Det fortæller Englands Premier Minister, Boris Johnson, på et pressemøde fredag.

En stor del af glæden ved at være fodboldfan er muligheden for at komme ind og se ens yndlingshold i aktion live på stadion. For mange er turen til ens holds hjemmebane lidt af en pilgrimrejse, men de seneste mange måneder har det grundet Corona-krisen ikke været muligt mange steder i verden. 

Flere steder, blandt andet Danmark, er dog stille og roligt begyndt at åbne op for, at fans kan komme tilbage på tribunerne, og fra næste måned er det englændernes tur. Det fortæller landets politiske leder fredag på et pressemøde.

– Vi vil (fra august måned, red.) udføre pilotprojekt steder som eksempelvis stadions med henblik på en større genåbning til efteråret, siger Boris Johnson ifølge BBC. 

– Fra oktober er det vores hensigt at lade tilskuere tilbage på stadions. Disse ændringer skal selvfølgelig ske på den mest helbredssikre måde, hvilket vil blive udformet undervejs i pilotprojektet. 

Der har ikke været fodboldfans på de britiske stadions siden marts måned, selvom Premier League-bolden begyndte at for en måneds tid. England har været et af de lande i Europa med flest Corona-relateret dødsfald, hvor man indtil videre har registeret mere 45.000 omkomne.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Owen: Ingen som Pogba

Næste artikel

BBC: Sancho bliver ikke billigere til trods for nedlukning

ANNONCE