Beckham har stor tiltro til Moyes

Uniteds legendariske kantspiller er sikker på, at Moyes nok skal få succes for “de røde djævle” på trods af den dårlige start

David Beckham, der selv spillede 10 år i klubben med stor succes, er ikke et øjeblik i tvivl om, at Moyes er den rette mand i spidsen for Manchester United. Det siger han i et interview med MUTV, klubbens officielle tv-kanal.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Der var altid tale om, at der ville være en overgangsperiode, fra den gamle manager smuttede og den nye kom ind. Jeg synes David Moyes er en fantatisk manager og en god person.

– Sir Alex Ferguson sagde altid, at når en klub som Manchester United mistede store spillere, kom de meget hurtigt videre. Manageren er nu kommet videre, han var en del af klubben i mange år, og selvom han nu er en del af klubben, er det vigtigt, at klubben stadig kommer videre.

Sir Alex Ferguson var en stor figur for United i mange år og med ham i spidsen vandt klubben mange trofæer. Men der er intet, der skulle være i vejen for, at den kan fortsætte med at være succesfuld med Moyes i spidsen, mener Becks.

– Fansene vil aldrig glemme hvad Sir Alex gjorde for Manchester United, men der er en ny manager, som spillerne og fansene støtter op om, og jeg tror, at han vil blive meget succesfuld.

Forrige artikel

Moyes overvejer at udleje Zaha

Næste artikel

Michael Owen i tvivl om Fellaini

ANNONCE