Bekræftet: Ændringer i FA Cup-formatet

Verdens ældste fodboldturnering vil ikke længere indeholde omkampe. Det melder det engelske fodboldforbund ud torsdag.

Det er slut med omkampe i FA Cup’en. Alle opgør skal afgøres med forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, hvis det kræves. Det bekræfter det engelske fodboldforbund (FA) på deres hjemmeside torsdag.

Ændringen træder i kraft fra næste sæson og gælder som udgangspunkt de næste seks sæsoner frem.

Tidligere har der ellers eksisteret omkampe fra første til og med femte runde. Det bliver dog lavet om nu som direkte konsekvens af UEFA-turneringers nye format, lyder det.

Derudover skal alle runder afvikles i weekenden fremover. Fjerde runde kommer dog til at strække sig fra fredag til onsdag.

I samme ombæring blev det også meldt ud, at breddefodbolden tildeles 33 millioner pund ekstra af Premier League – foruden de 100 millioner pund de i forvejen tildeles hver sæson.

Hvad er alternativerne til Erik ten Hag? Vi giver dig her vores fem bedste bud

 

 

1 kommentar
  1. Giver selvfølgelig mening med det hårdt pakkede kampprogram…alligevel lidt synd for de små klubber at de ikke kan tilkæmpet sig en omkamp efter måske først at have haft fuldt hus hjemme og så få den oplevelse at besøge en stor klub og stort stadion i en evt omkamp, det giver jo også penge i kassen for gæsterne når det er pokalfodbold….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Hvad er alternativerne til Erik ten Hag? Vi giver dig her vores fem bedste bud

Næste artikel

Hvor passer Mason Mount ind på det her hold?

ANNONCE