BEKRÆFTET: Romelu Lukaku skifter til United!

Manchester United bekræfter på sin hjemmeside, at Romelu Lukaku har skrevet under med klubben på en femårig aftale med option på yderligere et år.

Det har længe ligget i kortene, at Romelu Lukaku skulle tilbage til Chelsea. Torsdag forlød det dog, at Manchester United var kommet ind i ræset om belgieren – og siden er det gået stærkt.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Lørdag kom det nemlig frem, at angriberen var på vej til et lægetjek i Los Angeles. Noget, Lukaku selv senere bekræftede. Og nu er den altså god nok: Romelu Lukaku er ny Manchester United-spiller.

Således bekræfter Manchester United på sin hjemmeside, at den 24-årige spydspids skifter til klubben på en femårig aftale med en option på forlængelse med et ekstra år.

Beløbet er endnu ikke kendt, men det anslås, at handlen vil koste United i omegnen af 75 mio. pund. Holder det stik, vil Lukaku dermed blive det næstdyreste køb i både klubbens og Premier Leagues historie – kun overgået af Paul Pogba, som sidste år blev købt for 89,3 mio. pund.

Målfarlig angriber

Selvom United netop har mistet klubbens alletiders topscorer, er det bestemt en kompetent målscorer, man får i bytte fra Everton. I en alder af 24 år har Lukaku således scoret 54 mål i 95 kampe for Everton i perioden 2013-17 – nok mål til at gøre belgieren til den mest scorende Everton-spiller i historien. 

Sæsonen forinden nettede Lukaku 17 gange i 38 kampe, da han var på udlån hos West Bromwich Albion. Han var indtil 2014-15-sæsonen ejet af Chelsea, som i 2011 hentede ham i Anderlecht – som han debuterede for som 16-årig i 2009. Her blev det til 41 mål i 98 kampe.

OldTrafford.dk dækker naturligvis transferen tæt resten af dagen.

Velkommen, Romelu!

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Medie: Zlatan har måske United-fremtid

Næste artikel

Mourinho: Ser frem til at arbejde med Lukaku igen

ANNONCE