Big Sam: Vi skal være kyniske

Sam Allardyce har et par angribere på skadeslisten, men mener ellers, at West Ham-truppen er fuld af selvtillid inden mødet med Manchester United.

West Ham rejser til Manchester med masser af selvtillid, efter det i sidste weekend blev til en sikker sejr hjemme i London mod Liverpool. Og Sam Allardyce mener da også, at hans trup har den fornødne selvtillid inden mødet med van Gaals tropper.

– Truppen er fyldt med selvtillid og de nye spillere viser hvad de er i stand til at præstere. Det bliver en hård kamp mod United, hvor vi får testet os selv til det maksimale. Nogle spillere vil blive skræmte af at komme til Old Trafford, men det sker forhåbentlig ikke for os, sagde Sam Allardyce på dagens pressemøde.

Samtidig kunne han fortælle, at senegaleseren Sheikhou Kouyate er ude med en skade, ligesom de offensive kræfter Kevin Nolan, Andy Carroll og Matt Jarvis også er ude med skader.

Satser på omstillinger

West Ham vil komme til Old Trafford for at forsvare sig, og ved, at United vil være sultne efter at revanchere sidste uges skuffelse i Leicester. Derfor satser Big Sam også primært på kontra og omstillinger.

– Uniteds kvaliteter vil tvinge os tilbage, vi må stå kompakt, hvis vi skal holde dem fra at score. Deres fans vil kræve at de angriber os, så vi skal udnytte de rum det giver til os. Vi skal være effektive og kliniske i vores afslutninger, præcis som i sidste uge mod Liverpool. Vi må ikke misse de få chancer vi får, siger Allardyce, der gerne havde mødt United på et andet tidspunkt.

– Der kommer nok en modreaktion fra dem. De vil være tændte, da de er sårede efter kampen mod Leicester. De ved at eneste måde at rette op på tingene, er ved at gå ud og levere en fantastisk præstation mod os, sagde West Hams manager Sam Allardyce.

Forrige artikel

Avis: Mulig debut til 19-årig

Næste artikel

Van Gaal: Det er menneskeligt at fejle

ANNONCE