Billetprisstigninger i vente igen

I modsætning til Blackburn Rovers, som i næste sæson sætter priserne ned, så vil der ikke blive givet noget til Manchester Uniteds supportere fra klubbens…

I modsætning til Blackburn Rovers, som i næste sæson sætter priserne ned, så vil der ikke blive givet noget til Manchester Uniteds supportere fra klubbens ejer Malcolm Glazer.

Efter Premier League har sikret sig en rekordstor aftale, som giver over 18 milliarder kroner på tre år til klubberne, så valgte Blackburn at gå ud og meddele, at disse penge skulle tilfalde klubbens fans.
Men sådan bliver det ikke på Old Trafford.

Tværtimod vil Glazer-familien sætte billetpriserne op for 4. gang på 2 år, når den nye sæson begynder, skriver The Times.

Indtægterne fra tv-aftalen skal i stedet bruges til dels at hjælpe Glazer-familien af med deres gæld og dels på spillerlønningerne.
Ifølge Glazers seneste forretningsplan fra sidste sommer, så er spillerlønningerne udset til at stige med 11,5% i næste sæson, hvor løntunge spillere som Rio Ferdinand og Cristiano Ronaldo skal forlænge kontrakter.

Mens Glazer-familien ikke engang vil lade priserne på Old Trafford fryse, så planlægger de i stedet at sætte dem op med 3% til sommer, og derefter med 5% om året indtil 2012, hvor en stigning på 9,5% er i vente.

Til sammenligning sætter Blackburn Rovers til sommer priserne ned med 25%.

Forrige artikel

Le Tissier: United vinder sikkert

Næste artikel

Knæskadet Solskjær

ANNONCE