Le Tissier: United vinder sikkert

Det er en af de kampe, som hele fodboldengland altid ser frem til, når to af Englands største ærkerivaler mødes. Spændingerne mellem Manchester United og…

Det er en af de kampe, som hele fodboldengland altid ser frem til, når to af Englands største ærkerivaler mødes.

Spændingerne mellem Manchester United og Liverpool har eskaleret gennem de seneste par år, hvilket man også har kunnet mærke udenfor banen, hvor der ofte har været svinestreger fra begge holds fans.

På banen er det gået mere stille for, men i morgen kan Manchester United tage et vigtigt skridt mod det engelske mesterskab med en sejr, mens det for Liverpool mest af alt gælder om at ødelægge mesterskabsdrømmen for ærkerivalerne.

Sky Sports”s fodboldekspert, den tidligere Southampton-legende Matthew Le Tissier forudser også en tæt kamp, men regner United som sikker sejr efter de 90 minutter.

“Sammen med kampen mod Chelsea, er det den United virkelig har set frem til i mesterskabskampen. Derfor kan jeg ikke se dem tabe.
Anfield vil være svær, og Liverpool er formidable på hjemmebane i øjeblikket, men United har så mange erfarne spillere, at hvis der er et hold i Premiership, som kan gøre det, så er det dem,” udtaler Le Tissier i hans optakt til kampen.

Han forudser Manchester Uniteds forsvar kan afholde Liverpool fra at score og vinde med 2-0.

Forrige artikel

Træf på lørdag - Alle United-fans velkomne

Næste artikel

Billetprisstigninger i vente igen

ANNONCE