Owen: Ingen som Pogba

Tidligere Liverpool-angriber, Michael Owen er ude med helt store roser til Paul Pogba. Franskmanden er ifølge Owen en unik spiller.

Michael Owen var efter kampen mod Crystal Palace ude med stor ros til verdensmesteren i Manchester United, Paul Pogba. Franskmanden har gennem sæsonen døjet med skader, men er efter corona-pausen blevet sin skade kvit, hvorfor han atter er at finde i træner Ole Gunnar Solskjærs startopstilling. En startopstiling som også tæller nyinkøbte Bruno Fernandes, hvilket Owen mener, har gavnet den franske stjerne.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Når du er VM-vinder og så talentfuld en spiller, skulle man tro, at du kunne håndtere hvilket som helst pres (som at være den store profil på holdet red.) Men det lader til, at han er mere afslappet, når andre får opmærksomheden, udtaler Owen til Skysports.

Den tidligere Liverpool-spiller mener samtidig, at Paul Pogba er en unik spiller med et særligt talent.

– Du kan sommetider se spillere score mål eller vise flotte detaljer, men der er ingen spiller, som kan de ting Pogba kan. Han er helt unik. Han er stærk, hurtig, pasningsstærk og kan heade til bolden. Han kan faktisk det hele på en fodboldbane.

Owen har samtidig store forventning til Pogba og Fernandes’ samarbejde. Et samarbejde der ifølge Owen allerede har båret frugt.

– Der har været skader og mindre gode spillere omkring ham, som har forhindret et endeligt gennembrud. Men nu har han gode spillere omkring sig, så nu er der ingen undskyldninger. Han har Fernandes ved hans side og man kan allerede fornemme en telepatisk forståelse mellem dem, slutter Owen.

Franske Paul Pogba har gennem sæsonen haft skader, hvilket betyder, det kun er blevet til 14 Premier League optrædener med blot et enkelt mål til følge.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Vi skulle lige igang

Næste artikel

Boris Johnson åbner for fans til oktober

ANNONCE