Bruno: De afgørende beslutninger var ikke gode nok

Bruno Fernandes var ikke tilfreds med de afgørende beslutninger, da chancerne skulle omsættes til mål i dagens 1-1-kamp mod Leicester City.

Bruno Fernandes tilskriver forkerte beslutninger en stor del af ansvaret for, at United ikke fik scoret flere mål i dagens opgør mod Leicester.

– Vi ved alle sammen, at vi har brug for point. I dag var det bare ikke nok. Vi skabte nogle chancer, men de afgørende beslutninger var ikke gode nok. Vi må kigge fremad og vinde vores egne kampe, fortæller Bruno Fernandes til Sky Sports umiddelbart efter kampen.

– Alle gav, hvad de havde. Jeg tror ikke på, at der var nogen som helst, der ikke gav alt, hvad de havde i sig. Ingen manglede intensitet. Vi må bare blive ved med at kæmpe, og vi kender vores chancer, og som jeg sagde før, så må vi bare fokusere på vores egne kampe, fortsætter Fernandes.

Manchester United spillede uden en decideret angriber i dagens opgør, hvor Bruno Fernandes  i hvert fald rent grafisk – var Uniteds angriber, hvor han indtog en fri rolle som en form for falsk nier.

Portugiseren mener, at det faktisk fungerede ret godt lang henad vejen og henviser til City-kampen, hvor United praktiserede et tilsvarende system i Cristiano Ronaldos fravær.

– Vi gjorde det samme mod City, hvor det fungerede fint i første halvleg. I dag synes jeg også, at det fungerede. Vi havde vores muligheder, og vi var kompakte. Leicester havde ikke mange chancer i første halvleg, fortæller Fernandes.

Bruno Fernandes havde også et par ord at knytte til sin kaptajn, Harry Maguire, der har været i vælten i løbet af landskampspausen, hvor man kunne høre engelske fans buhe af englænderen på Wembley.

– Det er hårdt, at dit eget land buher af dig i en kamp for landsholdet. Det er måske en lille smule på grund af medierne. Det var ikke på grund af hans præstation – han spillede virkelig godt i den kamp. Nogle gange skal medierne tænke lidt mere over, når de gør nogle ting.

Uniteds offensive playmaker skrev i denne uge under på en ny kontrakt med Manchester United, der løber frem til 2026 med en option på yderligere et år. Fernandes fortæller, at han forventer, at der er bedre tider i vente for Manchester United – også ovenpå dagens 1-1 resultat.

– Jeg talte med klubben, og i de samtaler vi havde, indså jeg også, at fremtiden kan være bedre end nu  den skal være bedre end nu. Klubben vil vende tilbage til de gyldne dage, og det er derfor, at jeg har forpligtet mig til klubben.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

Rangnick: Uafgjort er okay

Næste artikel

Highlights: Iheanacho scorer – Fred giver modsvar

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share