Bruno Fernandes: »Det er en del af jobbet at blive kritiseret«

Fernandes spillede en glimrende kamp og trak sejren i land for sit hold. Men man måtte som fan flere gange tage sig til hovedet i fortvivelse.

Krise-resultatet blev afværget, og det endte med en 4-2 sejr til Manchester United. Bruno Fernandes spillede idag en storkamp og leverede 2 mål og en assist, som gjorde han blev kåret som kampens spiller. Han udtalte sig hermed således efter kampen.

– Vi taler hele tiden om clean sheets, og at vi vil have flere. Kredit til Sheffield United. Til sidst kom vi tilbage. Vi bragte os selv i en position, hvor det er svært at vinde kampe. Men det viser også karakter at vi kommer tilbage.

– Vi skal også være opmærksomme på, at hvis vi kontrollerer spillet som vi gjorde i første halvdel, skal vi score på vores chancer. Vi scorer masser af mål. Det handler bare om den kompakthed, vi skal have som et hold.

Bruno Fernandes står nu noteret for 10 mål og 7 assist i indeværende Premier League sæson. Et meget flot udbytte i en skidt sæson for holdet. Han bliver også spurgt ind til betydningen i, at han bidrager med mål til holdet.

– Jeg er virkelig glad for at score, men jeg vil hellere vinde kampe end at score mål. Det er også en del af min rolle at score mål. Men det vigtigste for mig er at vinde kampe. På det seneste har vi ikke vundet så mange, som vi burde have.”

– Det er en del af jobbet. Du kan vinde otte eller ni kampe i træk, og så snart du taber ved du, at du vil blive kritiseret. At være Manchester United spiller kræver at vinde kampe.

Vi håber Fernandes kan finde samme spil-humør frem, til den næste optræden mod Burnley på lørdag.

Forrige artikel

Erik ten Hag efter 4-2-sejr: »Det er uacceptabelt«

Næste artikel

Debutant Wheatley: »Det har ikke været de værste 24 timer«

ANNONCE