Fabrizio Romano afkræfter rygter om Fernandes

Meldinger om en stigende irritation blandt spillerne over Bruno Fernandes, bliver nu skudt ned af Fabrizio Romano.

Efter nederlaget til Liverpool har især Bruno Fernandes været udsat for en del kritik fra flere fronter, heriblandt eksperter, tidligere dommere og fans. I dagens løb har Daily Mail skrevet, at den portugisiske anførers ageren under kampen mod rivalerne fra Liverpool, har medført en spillertruppen, der mener, at Fernandes mangler lederskabsevner. Således skriver det engelske medier, at flere spillere mener, at han opførsel på banen er irriterende og han burde fratages rollen som anfører.

Daily Mails påstand om utilfredshed omkring Fernandes’ rolle i truppen er nu blevet skudt ned af den normalt velorienterede journalist Fabrizio Romano, der fortæller at portugiseren er en populær del af truppen og hos manageren.

– Bruno Fernandes er virkelig værdsat af sine holdkammerater og har et fantastisk forhold med flere af dem; der er intet problem der og (Erik red.) Ten Hag værdsætter ham også.

Den 28-årige portugiser har været en del af 40 kampe i denne sæson for Manchester United, hvilket har kastet 7 mål og 11 assist af sig.

2 kommentarer
  1. De rygter var da remt nemt skudt til jorden af kong Fabrizio, mange tak for opdaten Romano..🙏 typiske løgnagtige news der kun bliver skapt, fordi de ikke kunne koge mere suppe på den kamp, Daily mail er de værste af de værste..🤢

    1. Enig Martin

      Godt så men netop dette faktum bør også forpligte Bruno til at vise noget værdighed…

      GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Bruno i mere modvind

Næste artikel

Blog: Tabte Ten Hag kampen mod Liverpool?

ANNONCE