Bruno roser Eriksen: Han gør mit spil lettere

Christian Eriksen høster roser fra sin portugisiske midtbanemakker, Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes og Christian Eriksen har begge været faste bestandele på Manchester United-midtbanen i denne sæson.

Bruno Fernandes er især tilfreds med ankomsten af Christian Eriksen. Det afslører han i et interview på Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

– Det er virkelig godt at spille med Christian. Han er en spiller, der kan finde de rette afleveringer og de rigtige rum, og så gør han mit spil nemmere, fordi han finder mig, når jeg bevæger mig imellem linjerne.

– Jeg er virkelig glad for at have ham på holdet, fordi han er en kvalitetsspiller, som jeg også har sagt før. Det har han også tidligere vist, når han spillet i Premier League, i Italien og for landsholdet.

Udover Eriksen mener Bruno, at de andre nye signings generelt har været hurtige til at finde sig til rette i Manchester United.

– De har været virkelig gode på banen, de har haft en god og positiv effekt på holdet, og vi er allesammen glade på deres vegne.

– Alle forventer store ting fra dem, og det gør vi holdkammerater også, men vi er her for at støtte dem, og det har vi tænkt os at gøre.

Bruno Fernandes og Christian Eriksen har begge startet i samtlige af Manchester Uniteds kampe i Premier League i denne sæson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Kamptidspunkt mod West Ham rykkes

Næste artikel

Erik ten Hag er månedens manager i Premier League

ANNONCE