Bruno undskylder til fansene: De fortjener mere

En naturligt slukøret Bruno Fernandes undskyldte til Manchester Uniteds fans efter aftenens 4-0-nederlag på Anfield.

Efter aftenens 4-0-nedsabling på Anfield Road betyder det, at Manchester United sammenlagt har tabt 9-0 til Liverpool i denne sæson. Ikke noget, fansene kan være tilfredse med. Det anerkender Manchester Uniteds nummer 18, Bruno Fernandes, også.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er igen et dårligt resultat. Der er ikke meget andet, jeg kan sige, siger Bruno Fernandes, der dog vil bruge muligheden for at undskylde til fansene:

– Jeg vil gerne undskylde til fansene. Vi ved, det ikke er nok, men det er det, vi kan gøre lige nu. De fortjener mere, og de fortjener ikke at se os spille som i dag. Specielt med måden, de blev efter slutfløjt og klappede af os.

Selvom Manchester United i aften spillede en langt fra top fire-værdig kamp i aften, er top fire-ræset på mærkværdig vis stadig i live, når man lørdag møder Arsenal i en head-to-head-kamp om at komme med i det fine Champions League-sikrende selskab.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Flere pinlige præstationer mod Liverpool

Næste artikel

Rangnick: Det er pinligt, skuffende og på en måde også ydmygende

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
1
Share