Bruno undskylder til fansene: De fortjener mere

En naturligt slukøret Bruno Fernandes undskyldte til Manchester Uniteds fans efter aftenens 4-0-nederlag på Anfield.

Efter aftenens 4-0-nedsabling på Anfield Road betyder det, at Manchester United sammenlagt har tabt 9-0 til Liverpool i denne sæson. Ikke noget, fansene kan være tilfredse med. Det anerkender Manchester Uniteds nummer 18, Bruno Fernandes, også.

– Det er igen et dårligt resultat. Der er ikke meget andet, jeg kan sige, siger Bruno Fernandes, der dog vil bruge muligheden for at undskylde til fansene:

– Jeg vil gerne undskylde til fansene. Vi ved, det ikke er nok, men det er det, vi kan gøre lige nu. De fortjener mere, og de fortjener ikke at se os spille som i dag. Specielt med måden, de blev efter slutfløjt og klappede af os.

Selvom Manchester United i aften spillede en langt fra top fire-værdig kamp i aften, er top fire-ræset på mærkværdig vis stadig i live, når man lørdag møder Arsenal i en head-to-head-kamp om at komme med i det fine Champions League-sikrende selskab.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
1
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Flere pinlige præstationer mod Liverpool

Næste artikel

Rangnick: Det er pinligt, skuffende og på en måde også ydmygende

Relaterede artikler
Gå til siden

Engelsk trio tilbage i træning

De tre englændere Luke Shaw, Jadon Sancho og Marcus Rashford er tilbage i træning efter pause på sidelinjen.
ANNONCE
Total
1
Share