Carragher: Hold øje med Tuchel, United

Jamie Carragher mener, United skal være opmærksom på udviklingen i Chelsea.

Manchester United er på jagt efter en permanent træner, og Jamie Carragher opfordrer klubben til at holde øje med Thomas Tuchels situation og fremtid hos rivalerne fra Chelsea FC.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

London-klubben er i et geopolitisk spil af de store som følge af Ruslands invasion af Ukraine. Og den meget usikre situation kan betyde, at nogle af klubbens profiler – heriblandt Tuchel – ender med at forlade klubben.

Således mener Carragher, at United skal have øjne og ører åbne.

– United kan tilbyde ham den sikkerhed og opbakning, som alle træner vil have. Ja, det er måske tidligt at bringe på bane, men jo mere, du tænker på det, jo mere en ‘no-brainer’ er det, skriver Jamie Carragher i The Telegraph.

Den tidligere Liverpool-forsvarsspiller peger yderligere på, at United har ansat Ralf Rangnick blandt andet til at giv sit besyv omkring den trænerstol, der bliver tom efter ham selv til sommer. Det taler til Tuchels fordel, mener Carragher.

– Hvis United stadig holder fast i, at Rangnick skal rådgive dem omkring den nye træner, hvem fortæller han så, at de skal ringe til, lyder det fra Carragher.

I det tilfælde at Thomas Tuchel faktisk bliver ledig, vil det være en decideret fejl af United, hvis de ikke går efter den tyske Champions League-vinder.

– Han er præcis det, de har brug for, skriver SkySports-eksperten.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ronaldo er tilbage på træningsbanen

Næste artikel

Podcast: City-snak, Spurs-optakt samt skose/rose Tottenham

ANNONCE