Carrick byder konkurrence velkommen

Midtbane-veteranen er glad for, at der er kommet mere kamp om pladserne på Uniteds midtbane, og han erkender også, at han nok ikke længere er i stand til at spille samtlige kampe i sæsonen.

Indkøbene af Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger har øget konkurrencen på den centrale midbane, hvilket kan blive væsentligt i en sæson, der igen byder på Champions League-fodbold. 

– Det er godt for holdet, at det er konkurrence. Samtidig er det vigtigt, at manageren til de forskellige kampe kan udvælge start-elleveren baseret på blandt andet form og den enkelte spillers friskhed.

– Det er hårdt at spille med de samme uge efter uge. Der vil altid komme et punkt, hvor du render ind i en mur, udtaler englænderen til manutd.com.

Den vigtige midtbanespiller bliver selvsagt ikke yngre, men han mener stadig, han har noget at tilbyde på højeste niveau.

– Jeg har set spillere som Giggs, Scholes og Ferdinand præstere godt i en høj alder, men de blev også nødt til at sidde over en gang i mellem for at være klar til de vigtige kampe. 

Carrick er netop gået i gang med sin sæson nummer ti som United-spiller. Han har i sin tid i klubben vundet Premier League fem gange og Champions League en enkelt gang.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Schneiderlin: Wazza kendte ikke Martial

Næste artikel

Mata: Kan ikke mærke noget på David

ANNONCE