Carrick byder konkurrence velkommen

Midtbane-veteranen er glad for, at der er kommet mere kamp om pladserne på Uniteds midtbane, og han erkender også, at han nok ikke længere er i stand til at spille samtlige kampe i sæsonen.

Indkøbene af Morgan Schneiderlin og Bastian Schweinsteiger har øget konkurrencen på den centrale midbane, hvilket kan blive væsentligt i en sæson, der igen byder på Champions League-fodbold. 

– Det er godt for holdet, at det er konkurrence. Samtidig er det vigtigt, at manageren til de forskellige kampe kan udvælge start-elleveren baseret på blandt andet form og den enkelte spillers friskhed.

– Det er hårdt at spille med de samme uge efter uge. Der vil altid komme et punkt, hvor du render ind i en mur, udtaler englænderen til manutd.com.

Den vigtige midtbanespiller bliver selvsagt ikke yngre, men han mener stadig, han har noget at tilbyde på højeste niveau.

– Jeg har set spillere som Giggs, Scholes og Ferdinand præstere godt i en høj alder, men de blev også nødt til at sidde over en gang i mellem for at være klar til de vigtige kampe. 

Carrick er netop gået i gang med sin sæson nummer ti som United-spiller. Han har i sin tid i klubben vundet Premier League fem gange og Champions League en enkelt gang.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schneiderlin: Wazza kendte ikke Martial

Næste artikel

Mata: Kan ikke mærke noget på David

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share