Casemiro-hug sikrer Brasilien sejren til sidst

Både Fred og Casemiro startede for Brasilien i kampen mod Schweitz, mens Antony startede på bænken,

Brasilien var kommer godt fra start på VM med en sikker sejr over Serbien. I dag var modstanderen Schweitz, der også havde vundet sin første kamp over Cameroun.

På den brasilianske midtbane var de to United-spillere Fred og Casemiro  fortrukket, mens Antony sad på bænken sammen med Alex Telles, der i denne sæson er udlejet fra Manchester United til Sevilla.

Selve kampen var i store dele ret låst og Schweitz tillod ikke VM-favoritterne fra Sydamerika at komme til det store, hvilket også gjorde sig gældende i anden halvleg, men hvor brasilianerne forsøgte sig mere fremadrettet end tidligere i kampen. Efter cirka en time bliver Fred hevet ud til fordel for Newcastle-spilleren Bruno Guimarães og efter 73 minutter bliver Antony sendt på banen i stedet for Raphinha, men han kunne heller ikke få lirket Schweitz’ forsvar op.

Med syv minutter tilbage af den ordinære tid har Casemiro sneget sig ind i feltet, hvilket Rodrygo ser og sender bolden ind mod midtbanespilleren, der med en halvflugter banker bolden i nettet uden chance for Yann Sommer i det schweiziske mål. Målet bliver det eneste i kampen og dermed er Brasilien klar til næste runde efter to sejre ud af to mulige.

Alex Telles når også at få sine første minutter til slutrunden, da han erstatter Alex Sandro kort efter Casemiros hammer havde bragt de gulklædte foran.

Forrige artikel

Fernandes skyder Portugal videre

Næste artikel

Sky: United skal forhandle med backkomet efter VM

ANNONCE