Fernandes skyder Portugal videre

Bruno Fernandes var eneste Manchester United-spiller i startopstillingen i aftenens kamp mellem Portugal og Uruguay.

Portugal skulle hertil aften forsøge at følge op på sejren over Ghana, da de stod overfor sydamerikanerne fra Uruguay, som havde Facundo Pellistri på bænken fra kampstart. Fra bænken kunne Pellestri se over på sin portugisiske holdkammerat Diogo Dalot, der heller ikke var fortrukket i startopstillingen. Til gengæld var Bruno Fernandes at finde på det stjernespækkede hold med sit 8-tal på ryggen og den portugisiske midtbanespiller skulle få en hovedrolle.

Efter en jævnbyrdig første halvleg og en baneløber i starten af anden halvleg, svinger Bruno Fernandes et indlæg ind mod en fremadstormende Cristiano Ronaldo, der lige akkurat ikke når frem til bolden, der i stedet fortsætter sit svæv over i sidenettet. Kort efter kom Facundo Pellistri på banen for Uruguay sammen med flere offensive satsninger, hvilket gav et øget pres på Portugals mål fra Uruguay. Sydamerikanerne kunne dog ikke få bolden i nettet og da stadionuret nærmer sig de 90 minutter, laver Fernandes en tunnel på en spiller fra Uruguay, der når at ramme bolden med armen. Dommeren ser det ikke i første omgang, men efter at have været ude ved VAR-skærmen, dømmes der straffespark til Portugal.

Fernandes stiller sig op og med sit karakteristiske hop inden sparket sender han sikkert bolden i nettet til kampens resultat 2-0. Portugal er sikker på at gå videre og skal være uheldige i sidste gruppekamp mod Sydkorea for ikke at ende på førstepladsen i gruppen.

Diogo Dalot kom ikke på banen for Portugal.

FA Cup: Everton gæster Old Trafford i tredje runde