Chong: Uniteds fælleskab er inspirerende

I seneste interview til Manchester Uniteds serie “My Inspiration”, fortæller Tahith Chong, hvad han finder mest inspirerende ved United, hans rollemodeller og hvilke råd han selv vil give videre til unge håbefulde fodboldspillere.

Tahith Chong har i denne sæson mødt store positive forandringer. Den unge hollænder fik sin førsteholdsdebut tilbage mod Reading i Januar i FA Cuppen og har siden fået 11 førsteholdsoptrædener.

United-staben viste sidste måned tiltro til Chongs talent ved at belønne ham med en kontrakt, der løber frem til 2022.

I seneste interview til Manchester Uniteds serie “My Inspiration” svarer Chong på en otte spørgsmål i en samlet Q&A, der omhandler inspirationskilder, rollemodeller og gode råd.

Du kan læse interviewet på dansk nedenfor:

Hvad inspirerede dig til at spille fodbold?
”Jeg tror, det var verdensmesterskabet i 2006, Frankrig mod Italien i finalen. Jeg tror, at turneringen var den første gang, hvor jeg så fodbold på det tidspunkt, så efter turneringen ville jeg virkelig bare starte med at spille fodbold.”

Hvem inspirerede dig mest?
”Jeg tror, der er et par navne. Umiddelbart enten Ronaldinho eller Ryan Giggs. Messi, Ronaldo [også]. Jeg vil nok også sige Arjen Robben.”

Var der nogen bestemt spiller, du prøvede at forme dele af dit spil efter?
”Det er et svært spørgsmål. Jeg tror ikke, at der er nogen spiller, jeg prøvede at forme mig selv efter. Jeg tror, du ser på spillere, og du ser dem gøre ting, og du prøver at kopiere det på en måde, men jeg vil nok sige, at Ryan Giggs er en af dem. Arjen Robben er også en af dem.”

Før du går ud på banen, er der noget, du tænker på, for at hjælpe dig med at fokusere?
“Ikke særligt. Jeg prøver bare at lytte til musik, slappe af, fokusere og [prøve at] komme i din spiltilstand. ”

Hvem ser du mest frem til at dele dine succeser med?
”Mine forældre, tror jeg. De ofrede meget for, hvor jeg er nu, og de er stadig ved min side, så jeg tror det må være mine forældre.”

Hvilke ord eller sætninger beskriver dig bedst som fodboldspiller?
”En direkte fløj, der altid er på udkig slå sin direkte modstander. Det vil sandsynligvis beskrive mig bedst, synes jeg.”

Hvad er det mest inspirerende ved Manchester United?
Mest inspirerende? Jeg mener, der er meget. Jeg tror, for mig at komme til klubben som 16-årig, var det bare, hvordan alle var. Det er Uniteds fælleskab. Da jeg først kom, var det [inspirerende] at se United er én stor familie. Og det er det virkelig. Som 16-årig var det helt fantastisk.

Hvad er det ene råd, du vil videregive til enhver håbefuld ung fodboldspiller?
Jeg tror, at alt kan koges ned til den samme ting. Mange mennesker siger det, men det er faktisk sandt, hvilket er at fortsætte med at arbejde hårdt. Hver eneste dag er bare en ny dag at arbejde hårdt og for at forbedre dig selv som en ung spiller. Jeg tror, det er den vigtigste ting, når du er ung – bare prøv at udvikle og forbedre dig selv hver eneste dag, og det gør du ved at arbejde hårdt.

Du kan se eller læse det orginale interview på Uniteds hjemmeside her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Pogba: Min mor sagde altid, at jeg ville komme tilbage til United

Næste artikel

Rygte: United og City interesseret i Upamecano

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share